PROGRAMMA 2E HELFT 2023

12 september

Mw. Claassen, ons wel bekend. Zij  vertelt over wat muziek voor Delft betekent. Er is zelfs een jaar gewijd geweest aan Muziek in Delft. Wat was daar bijzonder aan?

Dhr. Vingerhoets heeft het over Emoties, zoveel meer dan gevoelens. Het wordt geen droevige ochtend hoor, maar hij laat er wel het belang, de functie van zien.

26 september

10 oktober

Dhr. Hendriksma. Hij reisde langs de rivieren met Huub Stapel, was te zien op TV.

Nu gaat hij het bij ons hebben over “Een ochtend aan zee”.

Mw. v.d. Berg van Rijks Water Staat, RWS, komt ons vertellen over de kustversterking, de zandaanvoer, om ons tegen het zeewater te beschermen. We hebben daar alle werkzaamheden van op strand gezien. Vooral die dikke buizen!

Wat gebeurt er allemaal?

24 oktober

14 november

28 november

12 december

Een oude bekende: mw. Henny .v.d. Wilt. Zij heeft eerder lezingen gegeven over haar werk in de planten, wereldwijd maar ook dichtbij. Deze keer gaat het over haar werk dichterbij. “ De vier jaargetijden bij Kasteel Sypesteyn”.  Zo was zij niet zo lang geleden op TV en was te zien hoe zij te werk gaat.

Leo Roosjen is weer te gast. Hij neemt een aantal mooie objecten mee waarbij het rijke Roomsche leven en de Wilbert aan de orde komen. Een 'rondwandeling'   langs mooie objecten in Katwijk.

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Een bijzondere afsluiting van dit seizoen. Mw. Huggers werkt met ezels en gaat vaak lang en ver met ze op stap. Ik heb met haar en de ezels ook een wandeling gemaakt in Overijssel.

PROGRAMMA 1E HELFT 2024

9 januari 2024

Deze ochtend krijgen de CliniClowns de aandacht. Mw. Wilma de Groot is vrijwilliger en zal vertellen wat de kracht van CliniClowns is. M.n. voor kinderen.

Een korte lezing waarna wij weer het glas heffen op ons nieuwe jaar.