VAN DE WANDELCLUB

2. aug, 2022

Instappen in het bootje aan de Zwaaikom te Katwijk aan zee. dat om 11.00 uur naar Leiden gaat. Kosten 14 euro. We varen dan naar de Apothekersdijk in Leiden, wandelen de Haarlemmerstraat uit en gaan weer met de bus terug. Misschien nog ergens lunchen? Vol is vol. ik kan het bootje niet bespreken.

6. sep, 2022

Met de auto of fiets naar Wassenaar. Om 9.00 uur verzamelen bij de Ichthuskerk.
We wandelen dan de Ganzenhoek, parkeren bij hotel Duinoord en daar drinken we ook koffie.

4. okt, 2022

Duyfrakwandeling. We fietsen of gaan met de auto naar Herberg Welgelegen in Valkenburg, Boonrak 21. Vertrek bij de Ichthuskerk om 9.00 uur. We doen een wandeling van 1 uurtje door die nieuwbouwwijk en langs de oude Rijn. Koffie drinken bij Herberg Welgelegen.

1. nov, 2022

Zuidduinen. Om 9.15 uur verzamelen bij de entree van het Quick Boysterrein.
We wandelen dan door de duinen richting het strand en kunnen weer eens koffie drinken bij het Strandhuys en dan via het Zeehosterrein terugwandelen.

7. dec, 2022

Woensdag
Lunch in het Panbos. Het was vorig jaar echt leuk en dus voor herhaling vatbaar. De langere afstandlopers gaan erheen wandelen en wij met de fiets of auto.
Rond 12.00 uur daar, dus wij starten om 10.30 uur bij de Ichthuskerk en met de auto of fiets gaan we erheen. Daar nog een wandeling door het Panbos maken en dan weer gezellig eten met elkaar, dus ook samen met de andere groep.

3. jan, 2023

Onze traditionele Boulevardwandeling. We starten om 9.15 bij Villa Allegonda aan de Noordboulevard en drinken koffie bij van Maanen in de Princestraat.

Vanwege de grote belangstelling voor het wandelen en het feit dat meerdere mensen graag wat langer wandelen, is besloten de groep te splitsen.

2. aug, 2022

Start: NS station Leiden, centrumkant. Om 9.30 uur. We willen vandaar het Singelpad lopen en dan per boot terug. (om 13.00 uur vanaf de Apothekersdijk) aankomst in Katwijk 14.15 uur) Prijs € 14. We zijn wel langer onderweg uiteraard.

6. sep, 2022

Start om 9.00 uur op het terrein van de Bergh stichting, tegenwoordig `s Heeren Loo. Via de hoofdingang rechtdoor, tot het grote gebouw Plein 6. Hier is de start bij het parkeerterrein rechts van gebouw 6. waar we de Wandelroute Veldzicht gaan lopen. (6,7 km) we kunnen nog een extra rondje op het terrein lopen. Hierna drinken we ter plekke koffie!

4. okt, 2022

Start om 9.00 uur bij de Ichthuskerk. Warmond is de bestemming. We starten bij Huize Warmond, via het dorp naar het eiland Koudenhoorn (daar koffie of in het dorp) en dan via het dorp terug naar de fietsen/auto`s.

1. nov, 2022

Start om 9.15 uur bij restaurant Het Havenkwartier (tov de oude Rabobank. De tocht gaat langs het water richting Katwijk a.d. Rijn, de Wilbert en de Zanderij. Via de Boulevard en daar aan de koffie.

7. dec, 2022

LET OP: WOENSDAG (op dit moment is dit nog niet helemaal zeker) Dit is een gezamenlijke onderneming (zie bij de andere wandelgroep). Wij vertrekken dan bij de Soefitempel, op het parkeerterrein.

Deel deze pagina